Rezervari

Din acest modul receptionerii pot efectua rezervarile, cazarile si decazarile clientilor. Aceste operatiuni se realizeaza foarte simplu, trecerea dintr-o stare in alta fiind la un click distanta. Pentru vizualizarea situatiei hotelului acestia au la dispozitie 3 ferestre fiecare dintre ele ofera o imagine de ansamblu privita din diferite unghiuri.


Soft Hotel - Gestiune Hotel - DIagrama rezervari soft hotelier


Diagrama Gantt permite vizualizarea situatiei rezervarilor, cazarilor si decazarilor pe termen lung, deoarece utilizatorul se poate duce foarte usor in trecut sau in viitor privind starea camerelor pe cel putin o saptamana intr-un singur ecran.

In functie de starea camerei (rezevata, ocupata sau decazata) camerele au culori diferite pentru a fi usor interpretate. Exista si un sistem de "Notite" pe care si le pot lasa intre ei receptionerii, acestea fiind marcate printr-o imagine la fiecare tranzactionare a camerelor. Soft Gestiune Hotelier - Lista camere Rezervari Gestiune HotelieraLista camerelor ofera posibilitatea de a vedea mult mai multe camere intr-un singur ecran dar spre deosebire de diagrama Gantt situatia afisata este pentru o singura zi, care se poate alege de catre receptioner. Tot aici se poate vizualiza, pe fiecare etaj planul acestuia, adica se pot aranja camerele exact asa cum sunt ele in planul hotelului, fiind destul de usor pentru receptioner sa stie pozitia camerelor in hotel.

Soft Hotelier - Gestiune Hotel Rezervari DashboardDashboard-ul, sau panoul de control ofera o situatie si o statistica detaliata a hotelului pe ziua curenta. Intr-un singur ecran receptionerul sau managerul va putea vizualiza:

  • Rezervarile care trebuie sa soseasca in ziua curenta
  • Clientii care trebuie sa elibereze in ziua curenta, inclusiv stituatia platilor
  • Stituatia camerelor pentru acea zi si anume cate sunt libere, cate sunt rezervate si cate sunt cazate
  • Ce rezervari sunt anuntate in urmatoaree 7 zile
  • O statistica care include gradul de ocupare, cate camere sunt ocupate, cati adulti si cati copii sunt cazati curent in hotel
  • Posibilitatea de a cauta daca intr-o anume perioada sunt libere un numar specificat de camere

Soft Hotel - Rezervari de Grup - Software hotelier - Rezervari multipleSoftul hotelier include si functionalitatea de a face rezervari de grup. Aici receptionerul va avea posibilitatea sa aleaga singur camerele sau acestea sa fie alese automat de program. Daca se doreste alegerea automata a camerelor, utilizatorul poate opta pentru a include obligatoriu anumite camere sau pentru a exclude unele. 

Odata cu rezervarea multipla se va crea automat un grup pentru care se va putea genera o diagrama de grup si se vor putea face transferuri intre camerele grupului

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Inchirieri echipamente IT prin

prezentari-video2

logoexcelsior

grenke

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Gestiune Hotel

|

Soft Hotel

|

Gestiune hoteliera

|

Soft Hotelier

|

Soft gestiune hotel

|

Gestiune Pensiune

|

Soft Pensiune

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.