Casa de marcat Eltrade model A500

case de marcat eltrade a500

Casa de marcat A500 JE este conceputa pentru magazinele cu incarcare comerciala medie si mare. Poate fi utilizata intr-o gama foarte variata de magazine.

Aceasta are functii de gestiune si facturare, poate functiona in regim "Restaurant" (emitere diferentiata a bonului pentru bucatarie sau bar si posibilitatea lucrului cu mese deschise separat). In casa se pot programa pana la 2100 articole si pana la 30 de conturi de operatori.

Casa de marcat A500 JE are integrate trei interfate separate pentru conectare cu un computer, un scaner de coduri de bare si cantar electronic.

Modelul este potrivit pentru integrarea cu puternicul software de vanzare si gestiune Detelina Light II, care oferă functii de gestionare foarte fiabila si sigura a unui spatiu comercial cu o multime de produse, cum ar fi magazine alimentare, restaurante, fast-food, clinici medicale, saloane SPA, etc.

Designul interior al A500 vă permite să utilizaţi role de hartie de diametru mare, evitând astfel nevoia de înlocuire frecventă a consumabilelor. Functionare cu o singura rola lata de 57mm.

Prezentari video
Sustinem excelenta
Inchirieri echipamente IT prin

prezentari-video2

logoexcelsior

grenke

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Gestiune Hotel

|

Soft Hotel

|

Gestiune hoteliera

|

Soft Hotelier

|

Soft gestiune hotel

|

Gestiune Pensiune

|

Soft Pensiune

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.